annahveem.blogg.se

...my year as an au pair in Pleasanton, California

shopping, sol, bad och mat

Publicerad 2014-07-28 07:04:25 i Allmänt,

Idag efter frukost så FaceTime:ade jag lite med Mathilda och pappa. Första gången sen jag åkte, det har bara varit lite Facebook meddelanden fram och tillbaka än så länge. Kändes lite konstigt att de satt och åt middag när jag precis hade ätit frukost, men så är det med 9 timmars tidsskillnad.
Sen vid 10.40 kom Naomi och hämtade upp mig och så åkte vi till shoppingcentret och mötte upp Tamara.
Vi gick runt i butiker och shoppade i två timmar typ. Jag fick med mig det som är på bilderna nedan.



Efter shoppingen åkte vi hem till Tamara för att äta lunch och sedan åkte vi vidare till poolen där Naomis värdfamilj har medlemsskap. Jag parkerade mig på en solstol i skuggan och läste, med några pauser för ett dopp i poolen. Temperaturen idag har legat mellan 33-38 grader varmt.




Efter poolen åkte jag och Naomi och åt sushi, och sedan frozen yoghurt till efterrätt.
Naomi tog mig även till gymmet där flera au pairer är medlemmar så att jag kunde fixa ett gymkort, så nu är det gjort i alla fall.
Nu behöver jag bara fixa ett bankkonto och ta amerikanskt körkort. På tal om körkort så är det en grej med körningen här som är annorlunda från Sverige. Man får nämligen svänga höger även fast det är rött ljus, enda gången man inte får det är när det sitter en skylt där det står "no right on red". Det är något som fortfarande känns konstigt även fast jag gör det flera gånger varje dag när jag kör barnen till simningen.
Nu är klockan tio på kvällen här så jag ska snart gå och lägga mig då jag ska gå upp vid sju imorgon.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela