annahveem.blogg.se

...my year as an au pair in Pleasanton, California

snart börjar mitt äventyr

Publicerad 2014-06-26 21:41:16 i Allmänt,

Som ni kanske förstår i beskrivningen så ska jag jobba som au pair under ett år i Pleasanton, Karlifornien. Pleasanton ligger mellan San Francisco och San Jose, som ni ser på bilden.
 
Jag ska jobba i en familj som har två barn, en pojke som är född 2002 så han fyller snart 12, och en tjej som är född 1999 så hon fyller snart 15. Båda två fyller år i december så än så länge är de 11 och 14 år gammla.
Mina primära uppgifter kommer att vara att skjutsa barnen till skolan och aktiviteter, laga mat till mig och barnen och att övervaka dem när de gör sina läxor.
 
Den 14 juli åker flyger jag till New York för att gå på Au Pair Training School i fyra dagar innan jag flyger vidare till min värdfamilj den 18 juli. De dagar som går nu känns bara som en enda lång transportsträcka, jag är dock glad att jag valde att åka så pass nära inpå studenten. Bara en månad efter, skulle jag ha valt ett senare datum så tror jag att jag hade blivit knäpp av att vänta. Jag gör liksom ingenting på dagarna, jag är redan klar med det mesta av förberedelserna inför min lista. Jag har skrivit en packningnslista, den har till och med underrubriker...
Det jag gör för att fördriva tiden är att kolla på serier på Netflix, jag har redan tagit mig igenom tre stycken sen studenten, plus några dussin filmer.
Som ni kanske förstår så är jag ganska åtålig av mig när det gäller saker som jag ser fram emot, fast det kanske vi alla är...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela