annahveem.blogg.se

...my year as an au pair in Pleasanton, California

Hola

Publicerad 2014-10-30 21:54:30 i Allmänt,





I fredags hade vi movienight/girlsnight hos Bea. Vi beställde pizza och kollade på film, vi spelade även Cards Against Humanity. Vilket är ett jätteroligt kortspel, det spårar alltid ur haha.
I lördags så möttes vi upp för brunch i Livermore, jag åt en cookie dough våffla med nutella och grädde. Hur sött som helst, men fortfarande jättegott.
Så här sitter Charley alltid under dagarna när inte alla är hemma, hur söt som helst.


Nu när det börjar bli lite kallare så använder vi brasan på kvällarna. Så här såg det ut för två dagar sen, jag låg på golvet med Charley liggandes halvt på mig.

Vi har en regel här i huset att Charley inte får vara i köket när vi lagar mat. Han lägger sig dock precis utanför köket för att vänta på tillstånd att få komma in i köket haha.

I helgen är det Halloween, så imorgon ska jag och mina kompisar gå till en av klubbarna här som faktiskt har 18 års gräns imorgon, vi får ju dock inte dricka.
På lördag så blir det ett besök på Ikea då vi på söndag har Au Pair möte som är International Thanksgiving. Det innebär att alla tar med sig någon mat som är typisk för sitt hemland. Vilket gör ett Ikea besök självklart, haha.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela