annahveem.blogg.se

...my year as an au pair in Pleasanton, California

this week

Publicerad 2014-09-26 21:42:20 i Allmänt,

I måndags mötte jag upp Nathalie för lunch efter ett pass body pump. Vi åt på Cheesecake Factory, hur gott som helst.
I tisdags morse tog jag Charley på en promenad. Där jag gick så har man en utsikt över dalen, alltså en del av Pleasanton.
I onsdags mötte jag upp Carina, en ny tysk au pair, i gallerian för lite shopping och lunch. Jag fick med mig två bhar från Victoria's Secret, dom hade en kampanj att man fick väskan på köpet om man köpte två bhar, riktigt nice.
Vi fick vårt första regn sen i januari igår, helt underbart. Det var första gången jag såg regn på över två månader. Trafiken blev dock tjugo gånger värre bara för att det regnade, människor här är konstiga..
Igår gjorde jag köttbullar och mos till kvällsmat. Alltid lika uppskattat hos värdfamiljen med hemmagjorda köttbullar, och för mig blir det lite som hemma.
Idag är det äntligen fredag, som jag har sett fram emot den här helgen. Imorgon ska jag och fyra andra au pairer åka och hoppa fallskärm, jag är riktigt taggad men ändå livrädd. Sen på söndag ska vi åka in till San Francisco för att gå på en gratis konsert i Golden Gate Park, med American Authors som ett av banden som uppträder.
Nu ska jag åka till affären för att köpa lite saker som behövs här hemma och sen är det nästan dags för mig att hämta barnen.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela